Starka Betongprodukter håller semesterstängt vecka 28-31. Trevlig sommar!

Lediga jobb

Produktionsledare till Kristianstad

Är du sugen på en ny utmaning där du kommer tillhöra ett engagerat och prestigelöst team? Du sitter kanske i solstolen och tänker att det är dags för något nytt efter semestern? Här kommer du till en arbetsplats med högt i tak och där vi hjälper varandra för att nå framgång. Vi erbjuder ett stimulerande arbete, justa villkor och ett generöst friskvårdsbidrag. Är du den produktionsledare som vi vill förstärka vårt team med?

 

Om företaget

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman vårt personliga bemötande, hantverksskicklighet och kvalitetstänkande.

Inom koncernen omsätter vi cirka 600 miljoner och är ca 280 anställda. Vi drivs av visionen att skapa hållbara miljöer i betong, från våra anläggningar i Kristianstad, Arboga och Ängelholm. För mer info om företaget, vänligen besök vår hemsida www.starka.se

I denna rekrytering samarbetar vi med Wikan Personal.

 

Dina arbetsuppgifter

Som produktionsledare hos oss kommer du ansvara för ca 20 personer i vår produktion. Din roll kommer till stor del handla om att fördela det dagliga arbetet samt leda, motivera och utveckla personalen på avdelningen. Vidare kommer du löpande arbeta med vårt systematiska arbetsmiljöarbete, som är en viktig del i vår verksamhet. Du kommer att ha en produktionsnära roll.

Till arbetsuppgifterna hör:

  • Aktivt delta i utvecklingsprojekt
  • Tillgodose att produktionsunderlag finns framme och är uppdaterat samt att eventuella förändringar är förankrade
  • Samla information från interna/externa leverantörer
  • Planmässigt utveckla en bra fysisk och psykisk arbetsmiljö och en hög produktivitet genom ett professionellt ledarskap
  • Se till att återrapportering fungerar för timmarna till projekten samt till lönesystemet
  • Uppdatera processer, riskbedömningar, instruktioner, rollbeskrivningar och handlingsplaner samt genomföra avrapporteringsmöten med sin personal
  • Stoppa arbete som inte uppfyller arbetsmiljöreglerna eller inte följer Starkas kvalitetsnivå
  • Avropa material på aktuella avtal enligt gällande attestordning

 

Du rapporterar till vår Hallchef.

 

 

Din bakgrund/dina egenskaper

Vi söker dig som har erfarenhet från en arbetsledande roll och är tekniskt intresserad/kunnig. Har du tidigare arbetat inom tillverkande industri alternativt har erfarenhet av bygg är det en fördel för dig men inget krav. Du har erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljöfrågor. Utbildningsmässigt har du lägst en gymnasieexamen och du får gärna ha samlat på dig utbildningar inom ledarskap, BAM och Lean. Du har god datorvana i främst Office-paketet och du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi förväntar oss att du har en mycket god förmåga att leda och få med dig andra i förändringsarbetet på ett effektivt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och motiveras av att se andra utvecklas och att gemensamt nå uppsatta mål för produktionen. Att skapa förtroende, motivation och engagemang är avgörande för framgång i tjänsten. Du trivs i ledarrollen och är trygg i ditt ledarskap. Som person är du både resultatorienterad, förändringsbenägen och ordningsam.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din ledarroll. Vi söker dig som brinner för att leda och utveckla människor. Du tar gärna initiativ och kommer med förslag för att förbättra och effektivisera produktionen. För att trivas hos oss krävs att du är prestigelös, flexibel och van att arbeta i en dynamisk miljö.  

Information och kontakt

Tjänsten är placerad i vår produktion på Näsby industriområde, strax utanför Kristianstad. Tjänsten är på 100 % och en direkt anställning hos Starka Betongelement.

Välkommen med din ansökan via Wikans hemsida,

https://wikan.se/Ledigt-jobb/9116/Produktionsledare  Sista ansökningsdag är 2022-08-23.

För mer information eller frågor kontakta rekryteringskonsult Johanna Fondell på tel. 044 - 590 65 02.

Om Wikan Personal

Wikan Personal är ett auktoriserat och etablerat bemannings- och rekryteringsföretag. Med lokal förankring vill vi hjälpa företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal. Wikan har kontor på 15 orter i Sverige, omsätter ca 450 Msek och har omkring 1000 anställda. Läs mer på www.wikan.se