Lediga jobb

Produktionsledare för stödmursproduktion till Ängelholm

Med vårt engagemang och hantverksskicklighet utgör vi en trygg och smidig samarbetspartner för våra kunder. När Yngve Persson startade verksamheten 1930 var hans främsta avsikt att skapa kvalitetsprodukter. De ledorden bär vi med oss i vårt arbete än idag. Därutöver ska vi vara med och bygga historiskt stora volymer av både infrastruktur och bostäder, vi ska bidra med att ställa om till att bli klimatneutrala till år 2045. Då blir STARKA´s hållbarhetsarbete särskilt viktigt. Vi är totalt ca 250 anställda idag, varav ca 20 personer i Ängelholm. Läs mer om oss på Starka på: www.starka.se

 

Vi söker nu en trygg ledare som brinner för produktionsoptimering till vår verksamhet i Ängelholm, för tjänsten som vår nya Produktionsledare.Beskrivning av arbetsuppgifterna

Ditt uppdrag som Produktionsledare blir att tillsammans med dina kollegor skapa de förutsättningar som krävs för att uppnå bästa möjliga produktion över tiden. Vårt mål är att alltid leverera produkter av högsta kvalitet i rätt tid till våra kunder. 

Dina ansvarsområden
I rollen som Produktionsledare ingår att övergripande planera, fördela, leda, styra samt att vara "hands on" inom den dagliga tillverkningen/produktionen och inom vår lagerverksamhet. Detta för att verksamheten ska nå våra uppsatta produktions- och kvalitetsmål. Du kommer även att ha ett direkt personalansvar för ett 10 tal medarbetare med tillhörande arbetsmiljöansvar.

Till din hjälp finns vårt rutin- och ledningssystem som ständigt förändras och förbättras. Vi jobbar mot tydligt uppsatta mål med våra policys och värdegrunder som utgångspunkt.

Som Produktionsledare rapporterar du direkt till Affärsområdeschefen. Du kommer även att ingå i ledningsgruppen på Starka Betongprodukter AB.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuder vi en varierande och spännande tjänst som Produktionsledare fylld av dagliga utmaningar, arbetsglädje och möjlighet till personlig utveckling. Detta inom ett framgångsrikt ledande svenskt privatägt företag.

Hos oss hjälps vi åt att hantera vardagens utmaningar, har korta beslutsvägar och en stark teamkänsla. 

Erfarenhet som efterfrågas

För att lyckas i rollen som Produktionsledare hos oss, tror vi att du har dokumenterad erfarenhet från en liknande roll inom tillverkningsindustrin. Du har erfarenhet av att leda underställd personal.

Vi ser det som en fördel om du har erfarenhet av arbete med system för ständiga förbättringar som t.ex. LEAN eller Six Sigma. Då tjänsten innebär att du utgår från en kostnadsbudget för produktionen, bör du vara kostnadsmedveten och ha ett gott affärstänk.

Att använda dator och digitala verktyg är en helt naturlig del av din vardag. Du har goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska. 

Meriterande är betongutbildning samt tidigare erfarenhet av ledningsgruppsarbete.

Personliga egenskaper
Du är en proaktiv person som tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och drivs av att leverera höga resultat tillsammans med din personal. Vidare har du ett stort engagemang och passion för ditt arbete med människor och teknik.

Ditt ledarskap har ett coachande sätt, men kan även vara strukturerat om situationen kräver det. Du kan växla mellan det dagliga operativa och det strategiska. Du är en naturlig ledare som har lätt för att få med dig din personal.
Du är flexibel och har lätt för att samarbeta, både med kollegor, kunder och leverantörer. Du är en positiv person som ser möjligheter och inte hinder. Som person är du prestigelös, har förmågan att lyssna in och ta hjälp av andra när det behövs.

Då allt i slutändan handlar om att skapa en lönsam verksamhet är du även analytisk, strategisk, och har lätt för att se olika samband. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och profil till den här tjänsten. 

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Kollega och du är välkommen att kontakta rekryteringsspecialist Johan Spjuth på 0733- 67 06 60 vid frågor. Sista ansökningsdag är den 31 maj, men ansök snarast då urval och intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR:Produktionsledare till Starka Betongprodukter i Ängelholm (careerhub.se)

Ny Kollega skapar nya möjligheter och växtkraft mellan människor och företag främst inom Öresundsregionen men även i Göteborg och Stockholm. Vi levererar kundanpassade tjänster inom: Rekrytering - Search - Personaluthyrning - Interim. Vi är medlem i Kompetensföretagen och blev i oktober 2021 ett auktoriserat rekryterings- och uthyrningsföretag. Läs mer om oss på  vår hemsida nykollega.se eller följ oss på LinkedIn och Facebook.