Finalist - Entrepreneur Of The Year Syd 2020

"Vi är tredje generationen entreprenörer..."

Utmärkelsen EY Entrepreneur Of The Year syftar till att synliggöra entreprenörer och öka intresset för entreprenörskap. Priset delas ut regionalt, nationellt och internationellt och i de sex regionfinalerna utses en vinnare som sedan går vidare till en nationell final. Vår Koncernchef Lena Holst står nu som finalist i final Syd.

”Vi är tredje generationen entreprenörer och Starka fyller 90 år i år. Därför är det extra roligt att få denna nominering. De senaste två till tre åren har vi haft fokus på omstrukturering av verksamheten för att kunna ta nästa kliv inom långsiktigt och hållbart byggande, vilket är det avstamp vi nu har gjort.

Med en bibehållen entreprenörsanda från vår farfar, som sedan vidareutvecklades av hans söner och våra fäder, har vi nu valt att fokusera på beständiga och hållbara byggnader samt vårt nischområde stödmurar, samt trafik- och järnvägsprodukter.

 

Tillsammans med våra duktiga medarbetare och i nära samarbete med våra kunder är vi mycket stolta över att satsa på hållbart byggande.

Byggnader och våra övriga produkter av betong har en väldigt lång livslängd, vilket är bra för miljön. Framtidens fokus ligger på just hållbart byggande, för en hållbar framtid.”

– Lena Holst, Koncernchef & Finalist EY Entrepreneur Of The Year Syd