Årets kvinnliga stjärnskott

Vår koncernchef Lena Holst är en av södra Sveriges främsta entreprenörer

Årets kvinnliga stjärnskott och en av södra Sveriges främsta entreprenörer! Den 17 november tilldelades vår koncernchef Lena Holst priset och går därmed vidare till riksfinalen i tävlingen EY Entrepreneur Of The Year.

Juryns motivering: ”Entreprenören är en modig och stark person som lyckats ta sig igenom såväl lågkonjunkturer som kriser. Hon har det senaste året strukturerat om bolaget och sålt av delar av verksamheten. Nu ligger fokus på premiumprodukterna och bolaget står starkare än någonsin. Lönsamheten är god och entreprenören är redo att ta bolaget till en helt ny nivå. Denna vinnare är en kvinna som verkligen gör skäl för sitt bolagsnamn”.

Läs mer om tävlingen här: ”Pressrelease EY”.

Så här kommenterade Lena Holst nomineringen: ”Vi är tredje generationen entreprenörer och Starka fyller 90 år i år. Därför är det extra roligt att få denna nominering. De senaste två till tre åren har vi haft fokus på omstrukturering av verksamheten för att kunna ta nästa kliv inom långsiktigt och hållbart byggande, vilket är det avstamp vi nu har gjort”.