ÖPPETTIDER under sommaren (privatpersoner hänvisas till våra ÅF):

Södra Sandby – begränsad bemanning v 28-29 och helt stängt v 30-31 (möjlighet att registrera order finns).
Ängelholm – helt stängt v 28-31.
Strängnäs – begränsad bemanning v 28-31.

20 kreativa tips för Villa Mur Flex

1

Din nya favoritplats i trädgården

Även den mest grönfingrade trädgårdsälskaren blir trött i benen ibland. Vad är då bättre än att kunna vila upp dig utan att lämna trädgården? Ryggstöd, grova och smala plankor – här är det fantasin som sätter gränserna

2

Gör staketstolpar av mursten

Mursten kan, som du märker, användas till mycket annat än bara till att bygga murar. Varför inte låta hammaren vila och bygga ditt staket med mursten från Villa Flex Mur som stolpar i stället? Sätt dit lämpliga träplankor och du har ett nytt staket! Stabilt, snyggt och enkelt.

3

Bygg din egen sittbänk

Hålblockens smarta utformning med sin ihålighet gör stenarna relativt lätta och enkla att arbeta med. Det gör att du kan prova dig fram tills du hittar den storlek och utseende som passar bäst hos dig. Kort, lång, djup eller grund – valet är ditt.

4

För mysiga stunder året om

Det fina med att ha en eldstad i trädgården är att du kan nyttja den under hela året. Oavsett om du vill grilla korv under kalla vinterdagar eller samla vännerna för en grilla-marshmallows-kväll efter en dag i sommarsolen är eldstaden perfekt för mysiga stunder.

5

Gör plats för hela gänget

När det kommer till Villa Flex Mur är det din kreativitet (och möjligen tomtstorlek!) som sätter gränserna. Har du platsen, varför inte gå all in och fixa sittplatser för hela familjen och alla vänner? Perfekt för dig som vill att din trädgård ska bli den givna samlingspunkten.

6

Din alldeles egna örtagård

Nyklippt gräsmatta och vältrimmade buskar i all ära, men det som sätter guldkant på trädgårdslivet är det lilla extra. Som att kunna odla fantastiska växter eller ha din alldeles egen örtagård. Med Villa Mur Flex kan du få båda. Hur gröna fingrar har du? Upp till bevis!

7

En trädgård värd namnet

För dig som vill dela upp din trädgård efter vilka växter eller örter du odlar kommer Villa Flex Mur väl till pass. Stenen blir en vacker avskärmare som gör att ett besök i din trädgård blir en trädgårdsupplevelse utöver det vanliga.

8

Ljus- och stämningsvägg

Säg hej till den perfekta stämningshöjaren. Genom att blanda helblock och hålblock kan du skapa en anordning i trädgården som får uppmärksamheten att dras mot det du vill visa upp lite extra mycket. Varför inte välkomna Halloween med ett gäng härliga pumpor?

9

Varde ljus!

Precis som inomhus kan den rätta ljussättningen göra under för stämningen även i trädgården. Med Villa Mur Flex enkla men smarta formgivning kan du lysa upp dina planteringar eller låta lamporna fungera som stämningsljus på uteplatsen. Två lampor finns i Villa Flex Mur-serien. Vilken passar bäst hos dig?

10

Gatans snyggaste brevlåda

Vem har sagt att en brevlåda ska sitta på en pinne intill garageuppfarten? Och vem har sagt att mursten bara kan användas till att bygga murar? Använd Villa Flex Mur och gör din brevlåda till grannskapets läckraste och en del av din trädgårds uttryck!

11

Enkel sittbänk med plantering

Ibland är less faktiskt more. Tänk dig att möta dagens första solstrålar sittandes på en enkel träbänk med en kopp morgonkaffe i handen och doften av blomster tätt intill. Varför inte odla gräslök i en av krukorna så att du kan ta dig en smak av sommaren utan att behöva lyfta på rumpan? Livskvalitet!

12

Grön myshörna

När du anlagt exempelvis en stödmur kan du ta tillfället i akt och göra ett hörn till en mysig oas av grönska. Bygg från marken, låt växterna torna upp sig längs muren, och vips har muren blivit en grön fröjd för ögat. Använd hålblock och planteringsplåt, det är enkelt!

13

Flytta ut köket i trädgården

Att mat smakar godast utomhus vet du säkert redan. Har du också koll på hur enkelt det är att bygga sin egen eldstad? Med mursten från Villa Flex Mur kan du få din eldstad precis som du vill ha den. Smaklig måltid!

14

Bygg din egen trappa

Att bygga en säker och snygg trappa behöver varken vara svårt eller jobbigt. Se till att du hittar rätt vinkel och att marken är väl förberedd med plan yta. Sedan är det bara att fylla på med murstenen. Sätt lyktor eller växter i ytterstenen för att få en stämningsfull effekt!

15

Gör ”fint träplank ni har” till ”vilken läcker rabatt ni har!”

De flesta trädgårdar har ytor som man inte riktigt vet man ska göra av. Tack vare de olika produkterna i Villa Mur Flex kan du göra både små och stora ytor till läckra rabatter. Blanda toppsten, belysning, hel- och halvsten för att få till en levande känsla!

16

Världens vackraste växtvägg

Odling är för härligt för att bara utföras på markplan. Murstenen i Villa Flex Mur gör det möjligt att skapa en växtvägg med örter, grönsaker och växter som skulle göra professionella trädgårdsmästare avundsjuka. Använd gärna produktseriens planteringsplåt!

17

Njut av favoritväxten varje dag

Har du en favoritväxt? Varför inte placera en snygg uppsättning av mursten på trallen så att du ser den varje gång du går ut genom dörren? Du kan givetvis plantera krukväxter i murstenen, men om du vill slippa vattna så mycket väljer du med fördel sorter av sedum, fetblad och kärleksörter.

18

Höj mysfaktorn i trädgården

När funktion och stil möts kan mysfaktorn nå nya höjder. Använd helblock och hålblock för att bygga en grönskande fåtölj eller soffa. Piffa med mjukar kuddar och en filt, och du kan räkna med att mysfaktorn blir total. Och du, det kanske är lika bra att göra soffa på en gång, dina vänner lär vilja hänga hos dig!

19

Samla veden snyggt och funktionellt

Du har byggt eldstaden du drömt om. Nu är livet gott. Men, varför inte göra upplevelsen ännu bättre? Med bara två hålblock och några plankor skapar du en vedställning som gör eldstadskänslan fulländad.

20

Planteringsbord för dig med gröna fingrar

För många av oss trädgårdsälskare är själva planterandet det allra bästa. Varför inte ge dig själv de bästa förutsättningarna och anlägga ett stationärt planteringsbord i trädgården? Med Villa Mur Flex kan du få bordet precis som du vill ha det, och göra det till en snygg del av din trädgård.

Reservation

All information är endast avsedd för att underlätta val och användning av vår Villa Mur Flex och lämnas utan ansvar för produktens lämplighet i det enskilda fallet.

Inspireras – så har andra gjort

Visa alla
Parkeringsplats
Trädgårdsgång
Torgyta
Terass / Uteplats
Stödmur
Pool
Plantering privat miljö
Plantering offentlig miljö
Park
Bussyta
Mur
Kantstöd
Innergård
Gata
Garageuppfart
Gång- och cykelväg
Entré
Dekoration
Trappa

Stödmur L-stöd

Läs mer och se fler bilder

City Stormix

Läs mer och se fler bilder

Bya Mur

Läs mer och se fler bilder

Umbra Mur

Läs mer och se fler bilder

Umbra Mur

Läs mer och se fler bilder

Sök återförsäljare