Stödmurar med fokus på kvalitet

Vi har tillverkat stödmurselement i Ängelholm sedan början av 80-talet. Gjutare (vi kallar dem för proffs) med lång erfarenhet tillverkar elementen och deras hantverk genererar stödmurar av hög kvalitet. Produktionsprocessen är noggrant planerad med flera inlagda kvalitetskontroller. Vi får en bekräftelse på vårt arbete när våra kunder återkommer och berättar hur nöjda de är.

Användningsområde

Stödmurar typ Ängelholm används ofta i torg- och parkmiljö, längs vägar och som avskiljare vid till exempel materialfickor. De används även som snygg och stilren inramning av rabatter i bostadsområden. De flesta stödmurselement kan också utföras med framsida av reliefmönster. Under den hantverksmässiga tillverkningen får våra stödmurselement alla de egenskaper som gör dem lätta att arbeta med och som garanterar ett lyckat slutresultat.


Hantverksskicklighet och säkra leveranser

Tillkomsten av våra stödmurselement är en process med många olika steg. Den färdiga produkten representerar mångårig erfarenhet och välutvecklat yrkeskunnande tillsammans med en alldeles speciell känsla för materialet. En noggrant planerad och hantverksmässig produktion med inlagda kvalitetskontroller sörjer för ett högklassigt slutresultat. Vi tillgodoser kundens önskemål om leveransordning och leveranstid. Normalt finns en stor del av standardsortimentet i lager för omedelbar leverans. Passbitar finns i stand

Inspiration

Reliefmönster

Klicka för större bild

Privat trädgård

Klicka för större bild

Nyvångsskolan

Klicka för större bild

Axis, Lund

Klicka för större bild

Reliefmönster

Ge liv åt stödmurarna

Standardutförandet på våra stödmurar är slät grå betong och passar bra för många tillfällen då stödmurarnas ytor inte blir framträdande i miljön. För att skapa en mer levande yta kan vi genom reliefmönster förändra ytans utseende.

Ytor med reliefmönster

Reliefmönstrade stödmurar från Starka bearbetas med olika tekniker innan leverans för att ytorna ska få det önskade mönstret och utseendet. Ytorna kan anpassas utifrån ett stort antal olika utseenden. På det viset kan murarna smälta in bättre i den omgivande miljön. Dessutom ger det möjlighet till en unik och kostnadseffektiv stödmurslösning som tilltalar det estetiska ögat. Reliefmönstrade och antracitfärgade stödmurar medför också mindre risk att bli graffiti-målade.