"Nu möter vi marknaden med våra minireningsverk"

Starka och Bodeborn Gräv AB i nytt samarbete kring minireningsverk

Som ytterligare ett steg i att utveckla leverans- och serviceförmåga kring våra minireningsverk kan vi idag meddela att avtal tecknats med entreprenör Bodeborn Gräv AB. Entreprenören kommer att vara Starkas partner för service och driftsättning av minireningsverk för en- och flerhushåll.

Bodeborn Gräv AB har verkat i branschen i mer än 40 år och skaffat sig viktig erfarenhet och bred kompetens inom detta högst aktuella område.

”Starka ser det som sin huvuduppgift att vara ledande inom miljöarbetet i branschen och har letat efter en stark partner med samma filosofi och mål. Vi ser hur denna fråga ständigt växer i betydelse och tillsammans med Bodeborn Gräv kommer vi kunna möta marknadens högt ställda förväntningar”
MIKAEL MIBESJÖ, STARKA BETONGINDUSTRIER

”Bodeborn Gräv jobbar hårt med att vara så effektiva och kvalitetsfokuserade som möjligt. Både vad gäller att alltid ha en uppdaterad maskinpark och att ha utbildad personal. Som kund ska man alltid känna att vi gör vårt yttersta. Vi ser Starka som en viktig partner i vårt arbete framåt”
ANDERS ODDSHAMMAR, VD BODEBORN GRÄV AB

Starka Minireningsverk - Betong

Läs mer om våra Mininreningsverk här. Läs mer

Information om minireningsverk

Du som ägare har ansvar för att serva ditt minireningsverk minst en gång per år för att klara av kommunernas krav. Detta är idag en högprioriterad fråga och många besiktningar utförs.

Är du i behov av service eller besiktning? Kontakta Bodeborn Gräv minireningsverk@bodeborngrav.se, så hjälper de er gärna. Har du redan ett befintligt serviceavtal med Starka kommer du inom kort att kontaktas av Bodeborn Gräv.

Tillsammans kommer vi att jobba för en renare miljö, med fokus på hög kvalitet.