Referenser

Kärråkra Tågdepå, Hässleholm

Kärråkra, Sveriges modernaste tågdepå som ligger strax norr om Hässleholm i Kärråkra. Kapacitet att underhålla 111 Öresundståg. En anläggning som ger 150 nya jobb i Skåne och kommer kosta 1,5 miljarder att bygga. Det är en underhållsdepå som skall användas för förebyggande underhåll, reparationer, tillsyn, uppställning och städning av öresundståg, elektriska motorvagnar och pågatåg. Byggnaderna består av verkstad, kontor, administration, omklädningsdel. Verkstadsdel på 13800 m2, kontor/Admin/Omklädningsdel 5500 m2 samt expansion 3350 m2.
Städplattformar, hjulsvarvsbyggnad, kombihall för tvätt, personal och teknik samt städbyggnad på totalt 2600 m2.

Detta är ett samverkansprojekt där Starka Betongelement projekterar, tillverkar, levererar och monterar. Starka Betongindustrier har också levererat stödmurar och VA-produkter.

Objekt: Kärråkra Tågdepå
Byggår: 2018-2020
Ort: Hässleholm
Byggherre: Region Skåne Regionfastigheter
Arkitekt: Uulas arkitekter
Entreprenör: NCC
Starkas åtagande: Projektera, tillverka samt montera Prefabstommen bestående av Pelare, balkar, bjälklag, trappor, väggar samt tillhörande samverkansstål.

Relaterade produkter

Projektplats

Stödmurar

Vi har tillverkat stödmurselement i Ängelholm sedan början av 1980-talet. Idag är vi ledande tillverkare och våra leveranser sträcker sig över hela landet.

Kontaktpersoner

Kontaktpersoner

Vi svarar gärna på Era frågor!

Skicka ett mail till info@starka.se eller ring vår Växel på 044-20 25 00.
Betongelement
Stödmurar
VA