Mark & Mur

Unika trädgårdar och stadsrum

Vårt mark- och mursortiment står för valmöjligheter och kvalitet. Oavsett om det gäller den privata trädgården eller det offentliga rummet finns det ett gediget utbud och något som passar alla. Marksten, plattor, murar, dekorsten, kantstöd, trappor, miljö- och trafikprodukter, samtliga i vårt naturmaterial betong (och med några kompletterande produkter i granit).

Våra markprodukter har en lång historia och vi har flertalet referensobjekt där lyckade utemiljöer kunnat glädja både privata kunder och yrkeskunder.

Över 40 nyheter!
Inför säsongen 2017 breddar vi vårt sortiment ytterligare och lanserar över 40 nyheter. Vad sägs om körbara keramiska plattor, storplattor från vår populära Siena-familj eller den strukturerade stenmixen City Stormix.

Återförsäljare i stora delar av landet
Vårt mark- och mursortiment hittar du hos våra återförsäljare, spridda över stora delar av Sverige. Hitta din närmaste återförsäljare här.

Läs mer

Frågor och svar

Varför får jag färgskiftningar i min Bya-sten läggning?
Hur påverkar Starkas kalkborttagningsmedel naturen och människan?
I veckan fått lagt villa brillians betongplattor svarta på min uteplats, en del skrapmärken uppstått under läggning el hantering av plattorna. Kan reparationssatsen hjälpa mot vita ytliga skrapmärken? Eller Måste detta beställas eller brukar återförsäljaren tex Henrikssons stenhuggeri ha det i lager?
Jag har byggt en trappa av betongblock nu i vår syns vita utfällningar på stenarna,vad är det hur får jag bort det?
Kan jag handla direkt från Starka?
Produktfamiljer

Bya-familjen

Vår Bya-sten har stått för mycket inspiration och fått många uppföljare sedan den först lanserades för över 25 år sedan. Nu gör vi den ännu bättre. Markstenen har fått ett stilrenare uttryck och murstenen har en ny modern, strukturerad framsida. Nu finns också radiestenar som gör muren mer följsam, helt anpassad efter din trädgård. Läs mer

1 av 6
Produktfamiljer

Bradstone-familjen

Bradstone är ett sortiment av plattor, cirklar och mur, som genom en speciell tillverkningsmetod fått ett naturstenslikt utseende. Med sin skönhet och funktion verkar de i harmoni med din trädgård. Läs mer

2 av 6
Produktfamiljer

Alassio-familjen

Keramiska utomhusplattor är vackra, slitstarka och lätta att lägga. De finns i många olika format, ytstrukturer och färger. Vi har tagit fram vår nya familj, tillsammans med en av Italiens ledande keramikleverantörer som har hög kvalitet som sitt mantra. Läs mer

3 av 6
Produktfamiljer

Siena-familjen

Vårt välkända system med plattor, marksten, blocksten och romboid. Systemet bygger på 350-modulen, med minsta format 175x175 och största 1167x787 mm. Läs mer

4 av 6
Produktfamiljer

Stenmixar

Oregelbunden markbeläggning ger ett livfullare intryck. Vi har olika stenmixar med olika format färdigblandade på pall. Nyheter i år är bland annat City Stormix. En modern och spännande blandning med större format och med en annorlunda ytstruktur. Läs mer

5 av 6
Produktfamiljer

Villa-familjen

Det ska vara lätt att skapa en egen stil i trädgården. Därför kompletterar vi nu med fler produkter till vår populära Villa-familj. Släta, strukturerade och skyddsbehandlade plattor, i olika format och färger. Vi lägger också till en stilren mur för att skapa en extra dimension. Läs mer

6 av 6

Inspireras – Så har andra gjort

Visa alla
Pool
Plantering privat miljö
Plantering offentlig miljö
Stödmur
Terass / Uteplats
Trappa
Trädgårdsgång
Torgyta
Parkeringsplats
Mur
Entré
Dekoration
Bussyta
Gång- och cykelväg
Garageuppfart
Kantstöd
Innergård
Gata
Park

Terrano

Läs mer och se fler bilder

snygg gång genom växter

Siena 700 halvplatta

Läs mer och se fler bilder

Snyggt att blanda sten och trä

Bradstone Madoc

Läs mer och se fler bilder

En modern och stilren mur

Villa Exklusiv Brillians

Läs mer och se fler bilder

Brillians 600 2/3-platta, grå, har en blank och skimrande yta och är optimal på uteplatsen och i uterummet. Kombineras med fördel med de andra formaten i samma serie för fantasifulla mönsterläggningar.

Alassio Graustein

Läs mer och se fler bilder

Med denna samling av keramiska plattor för utomhusbruk vidgas vyerna för utomhusdesign. Plattorna höjer nivån på trädgårdsgången, poolområdet och uteplatsen som får en vacker och slitstark beläggning. De många formaten, strukturerna och färgerna ger utrymme för din personliga stil i trädgården.

Höstkampanj - utförsäljning

Vi kommer att kampanja vissa utvalda produkter i höst. Produkterna säljs till bra pris och erbjudandena gäller så länge lagret räcker. Vänd dig till din närmaste återförsäljare för beställning.

Återförsäljare nära dig

Våra mark- och murprodukter samt fabriksbetong säljs via återförsäljare över hela landet. Våra återförsäljare är experter på Starkas sortiment och hjälper dig att hitta rätt produkt till det du eftersöker. Hitta en återförsäljare nära dig här.

Hitta trädgårddesigners

Vi hjälper gärna till att planera och designa din trädgård med hjälp av våra yrkesskickliga trädgårdsdesigners. Här hittar du ett urval av de trädgårdsdesigners vi valt att ha samarbete med.

Våra visningsträdgårdar

Vill du göra en trädgårdsresa? I Kristianstad och Södra Sandby finns våra visningsträdgårdar, öppna dygnet runt. Välkommen att hämta inspiration till din trädgårdsdröm!

Starka på Nordiska Trädgårdar

Förra veckan var vi med på Nordiska Trädgårdar och visade upp våra marknyheter. Tidskriften Betong var på plats med sin filmkamera och gjorde en intervju med vår säljare och säljchef. En jättefin sammanfattning på det spännande nya sortiment vi lanserar nu.

Kontaktpersoner

Vill du veta mer?

För mer information, vänligen välj område och kontakta någon av våra medarbetare.

Innesälj
Regionchefer
Marknad
Ledning
Adminstration

Kundtjänst

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss här eller ringa oss på 044 - 20 25 00.