Lediga jobb

Teknisk Inköpare

Koncernen Starka är ett av de ledande företagen på marknaden inom prefabricerade betongprodukter. Vårt anseende bygger på en solid grund av lång erfarenhet där vår position har stärkts genom att vi vävt samman hantverksskicklighet och kvalitetstänkande i ett hållbart material. Inom koncernen omsätter vi cirka 600 miljoner och är 280 anställda. Vi drivs av visionen att leverera hållbara miljöer i betong från våra anläggningar i Arboga, Kristianstad och Ängelholm. Koncernmoderbolaget är Starka AB, i koncernen ingår 3 bolag som finns i Lund, Kristianstad, Arboga (Starka Betongelement AB) och Ängelholm (Starka Betongprodukter). Starka är ett självständigt privatägt företag i tredje generationen som tillverkar och säljer prefabricerade betongprodukter. Vi har specialistkompetens och moderna resurser för utveckling och tillverkning av betongelement och stödmurar. Vi är mycket stolta över vår historia och vårt material.

Om tjänsten

Vi utökar vår inköpsavdelning med en nyinrättad tjänst som Teknisk Inköpare i steget att skapa en centraliserad inköpsavdelning för bolagen. I denna roll ser du till att vår materialförsörjning är säkrad, du sköter bland annat STARKAS inköp av väggar, trappor, stål och övrigt till våra projekt samt är delaktig i investeringsupphandlingar till bland annat vår produktion. Du följer upp leveranstider och kvalitet. Inköpsavdelningen samarbetar med hela bolaget som till exempel våra projektledare, våra produktionsanläggningar, vårt montage samt våra leverantörer.

Jobbet är varierat och varje upphandling är unik och hos oss kan du vänta dig en innehållsrik vardag.

I rollen som Teknisk Inköpare blir du en del av ett drivet och sammansvetsat team - ett spännande och fantastiskt kul jobb om du frågar oss!

Din profil

Du har god erfarenhet av tekniskt inköp och att samarbeta och förhandla förbättrade villkor med leverantörer. Du drivs av att förbättra rutiner, priser och kvalitet genom att ställa krav och ha förväntningar samtidigt som du klarar att ha ett gott samarbete med våra leverantörer.

Du tar tag i stora och små frågor med samma entusiasm. Du har en affärsmässig och professionell inställning till ditt arbete samtidigt som du är kommunikativ, engagerad och trivs med stort eget ansvar. För att passa in i rollen är du prestigelös och har inga problem med att hjälpa till där det bäst behövs. Du vill vara med och utveckla rollen inom inköp till nästa nivå och aktivt bidra till STARKAS totala resultatutveckling.

Du besitter god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, goda språkkunskaper i svenska och engelska. Du har goda kunskaper i Office365 och Excel i synnerhet. Har du dessutom erfarenhet från större affärssystem liknande Dynamics365 är det meriterande.

Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet från kvalificerat inköp samt högskoleutbildning inom teknik. Du kan också ha/haft rollen som entreprenadingenjör eller liknande inom byggsektorn.

Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Inköpschef Anders Hansson tel. 044-202673. Din ansökan bör innehålla personligt brev samt CV.

Skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom urval kommer att ske löpande