OBS! Vi inventerar  onsdagen den 12/12 i Kristianstad. Denna dag är stängd för all utlastning/hämtning hela dagen.

Integritetspolicy

Personuppgiftspolicy

STARKA AB skulle vilja att du lämnar vissa uppgifter om dig själv till vår verksamhet. Dina personuppgifter behandlas och sparas av oss för att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande, ta kontakt eller ge den information som efterfrågas. De personuppgifter som kan komma att behandlas är främst sådan som du direkt eller indirekt lämnar till oss när du tar en kontakt med oss.

De uppgifter vi avser att samla in och behandla är namn, telefonnummer och e-post. Du avgör själv om du vill lämna några uppgifter till oss. Uppgifterna kommer endast att behandlas av oss, och i de fall vi är beroende av annan part för att genomföra leverans kommer de att kunna behandla dessa. Vi avser att behandla uppgifterna så länge du är kund eller önskar att ta del av vår information eller erbjudanden.

Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till oss, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa.

Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Du har också alltid rätt att skriftligen återkalla lämnade samtycken. Anser du att dina personuppgifter har behandlats felaktig har du möjlighet att lämna klagomål till tillsynsmyndigheten (Datainspektionen).

Nyhetsbrev

Genom att registrera en prenumeration samtycker du till vår policy kring nyhetsbrev. Du kommer att få nyhetsbrev och/eller inbjudningar via e-post från oss på Starka AB. De personuppgifter vi samlar in om dig är din e-postadress, och den kommer inte användas för några andra ändamål än våra nyhetsutskick.

Starka AB kommer inte lämna ut din persondata till någon tredje part än vårt underbiträde Get a Newsletter, som vi använder för nyhetsbreven. Du kan när som helst avregistrera dig från fortsatta utskick och rätta de uppgifter vi sparar om dig via en avregistreringslänk i nyhetsbreven.

Vår policy för cookies

https://www.starka.se som är vår publika webbplats kan i likhet med många andra webbplatser lagra eller hämta information i din webbläsare, oftast i form av cookies. Denna information som kan handla om dig, dina intressen eller din Internetenhet (dator, surfplatta eller mobil) används i huvudsak för att webbplatsen ska fungera som du förväntar dig och ge dig en mera personlig upplevelse av webben, samt för att minnas dina tidigare val.

Cookies för prestanda
Med hjälp av dessa cookies får vi reda på hur besökarna använder webbplatsen, så att vi kan bedöma hur den fungerar och göra förbättringar. Vi kan exempelvis ta reda på vilka webbsidor som är mest och minst populära med hjälp av dessa cookies. De mäter antalet besökare, hur lång tid besökarna tillbringar på webbplatsen och hur de hittar den. Vi får veta vad vi är bra på och vad vi kan göra bättre, samt kan säkerställa att sidorna läses in snabbare och visas på ett korrekt sätt.

All information som samlas in av dessa cookies är anonym och inte kopplad till någon personlig information om dig.

Välja bort cookies
Om vår användning av cookies är problematisk för dig kan du vidta åtgärder för att de inte ska tillämpas. Du kan även ändra inställningarna i din webbläsare så att vissa typer av cookies blockeras.

Om du vill ha mer information om hur detta går till, kan du söka i webbläsarens hjälpinformation.

Kundtjänst

Har du frågor är du välkommen att kontakta oss här eller ringa oss på 044 - 20 25 00.

Jag godkänner att Starka sparar information om mig. Läs mer här

Jag godkänner att Starka sparar information om mig. Läs mer här